حاشیه های ترند شده

شامل گیربکس های صنعتی و کاربردهای آن ها می باشد

يکشنبه 4 آذر 1403
6:48
حاشیه پرداز


ماشین‌های صنعتی قلب تپنده صنایع مختلف تولیدی در دنیا هستند و یکی از مهم‌ترین و ضروری‌ترین عناصر در عملکرد این ماشین‌ها که باعث انتقال نیرو و کنترل سرعت می‌شود، گیربکس صنعتی است. گیربکس های صنعتی نیروی مکانیکی را از یک دستگاه به دستگاه دیگر منتقل می کنند و برای افزایش گشتاور و کاهش سرعت استفاده می شوند. به عبارت دیگر گیربکس صنعتی وسیله ای مکانیکی است که در ماشین آلات صنعتی برای انتقال نیرو از یک محور یا محور به شفت دیگر، تنظیم سرعت و شدت این نیرو و گاهی اوقات تغییر جهت این نیرو استفاده می شود. با صنایع گیربکس پولادین پارت همراه باشید.

انواع گیربکس

گیربکس صنعتی ها به طور کلی به دو دسته گیربکس های کاهشی و گیربکس های تقویت کننده تقسیم می شوند.


گیربکس کاهنده: گیربکس کاهنده برای کاهش سرعت ورودی موتور و افزایش تراکم استفاده می شود و در صنعت کاربرد فراوانی دارد. جعبه قرمز دارای دندانه هایی روی چرخ و پینیون است و حرکت برای انتقال نیرو از محور محرکه به محور دیگر استفاده می شود و تعداد دندانه های قسمت حرکت بر استفاده از سیستم تأثیر می گذارد. کند این فرآیند باعث کاهش سرعت تولید موتور و افزایش گشتاور می شود. جعبه های احیا در صنایعی مانند سیمان و فولاد کاربرد دارند.

گیربکس پله ای: همان طور که از نام آن پیداست، گیربکس پله ای یک گیربکس سرعتی و یک گیربکس مکانیکی با نسبت پایین تر است که باعث افزایش سرعت خروجی و کاهش گشتاور می شود. چرخ دنده های خاردار در صنایع تولید برق مانند توربین های بادی و صنایع فعلی مانند پالایش، پتروشیمی و نیروگاه ها استفاده می شود.

تفاوت بین گیربکس کاهش و گیربکس بزرگ شده:

از آنجایی که گیربکس کاهش باید سرعت خروجی کمتر از سرعت ورودی بدهد، برای کاهش سرعت باید نسبت دنده را افزایش دهد. به این ترتیب در شروع سیستم از دنده های کوچکتر و در قسمت خروجی سیستم از دنده های بزرگتر استفاده می شود تا سرعت به اندازه کافی کاهش یابد. اما در گیربکس بوستر وضعیت فرق می کند و آرایش دنده ها از بزرگ به کوچک است. به این ترتیب ضریب دنده کمتر از یک می شود و با افزایش سرعت دنده های کوچکتر در قسمت خروجی سرعت به اندازه کافی افزایش می یابد.

انواع گیربکس های صنعتی را بشناسید

کاهنده ها بین موتور و موبایل قرار دارند و سرعت و گشتاور مورد نیاز ماشین صنعتی را تامین می کنند که با توجه به نوع و عملکرد هر کاهنده انواع مختلفی دارد. در مقاله بعدی به معرفی هر یک از آنها خواهیم پرداخت. مقاله

محفظه گیربکس

گیربکس های حلزونی یکی از قدیمی ترین و در عین حال پرکاربردترین گیربکس ها در صنایع مختلف بوده و معمولاً از ارزان ترین گیربکس های صنعتی هستند. گیربکس های حلزونی به دلیل شکل مکعب مانند آنها به این نام خوانده می شوند.

گیربکس مارپیچ از دو قسمت اصلی نری (دنده ورودی) و دنده خروجی تشکیل شده است که روی هم قرار گرفته اند. مواد دنده ورودی (بالا) از فولاد و مواد دنده خروجی (پایین) از آلیاژ برنج ساخته شده است که در نهایت باعث می شود نیروی ورودی 90 درجه تغییر جهت دهد. چرخ دنده مخروطی یک چرخ دنده کاهنده است و سرعت ورودی را کاهش می دهد و به دلیل عملکرد نرم آن در سیستم های بالابر و آسانسور برای ایجاد گشتاور و استارت نرم در این سیستم ها استفاده می شود. از دیگر مصارف این گیربکس ها در صنعت می توان به صنعت کاشی و سرامیک، نوار نقاله، صنایع غذایی، میکسر و آسیاب، صنایع غذایی، کمپرسور، کوره های صنعتی و ... اشاره کرد. ضریب تبدیل گیربکس های چرخ دار از 6.4 به 200 می باشد که بر اساس نیاز طراحی مورد استفاده قرار می گیرد و یکی از عوامل مهم این گیربکس ها عدم بازخورد در ضریب تبدیل بالای 30 می باشد.

اجزای گیربکس حلزونی

از فولاد، دنده، شفت، فلنج، محور، توپ و بدنه ساخته می شود و به طور کلی با توجه به عملکرد گیربکس، جنس بدنه آن ها از چدن یا آلومینیوم است.

گیربکس حلزونی یا شفت مستقیم (گیربکس حلزونی)

کلمه هلیکال به معنای مارپیچ است و از آنجایی که گیربکس های حلزونی دارای دنده های زیادی هستند که ساختار مارپیچی دارند، به این نام خوانده می شوند. چرخ دنده ها به صورت مورب با خروجی شفت قرار می گیرند و مورب شدن چرخ دنده ها باعث افزایش سطح تماس بین چرخ دنده ها و افزایش تحمل فشار و تنش و در نتیجه افزایش و کاهش راندمان می شود. گیربکس های هلیکال یا شفت مستقیم صدای کمتری دارند و درگیر دنده نرم تری دارند و به همین دلیل پرکاربردترین گیربکس ها در صنعت به ویژه در انتقال نیرو به حساب می آیند که می توانند با سرعت و قدرت بالاتری نسبت به دنده های معمولی کار کنند. گیربکس با دنده ساده استفاده کنید این گیربکس با کاهش دور موتور، گشتاور خروجی را افزایش می دهد. گیربکس های حلزونی دارای ابعاد کوچک و راندمان بالایی هستند و به دلیل نحوه قرارگیری دنده ها هزینه کم و آسیب کمتری دارند. بنابراین در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی، صنایع بسته بندی، صنایع فولاد و سیمان، صنایع کاشی و سرامیک، صنایع دریایی، صنایع کشاورزی، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، تسمه نقاله و نوار نقاله، سنگ شکن و جامد، صنایع پلاستیک. . ، میکسر و قلع ساز، صنعت داروسازی، صنعت آب و فاضلاب و سایر صنایع استفاده می شود.

گیربکس موازی گیربکس محور موازی یکی از پرکاربردترین سیستم های انتقال قدرت و انتقال نیرو در صنعت است که می تواند بردی بین 80 تا 18000 نیوتن متر تولید کند که محدوده مناسبی برای این نام جعبه به حساب می آید و محورهای خروجی گیربکس موازی است که باعث کاهش سرعت و افزایش قدرت می شود. گیربکس حلزونی از چند جفت پروفیل تشکیل شده است که با میله به شفت اصلی متصل می شود اما تفاوت آن با گیربکس این است که چندین سیستم شفت به صورت موازی دارد. بدون ترمز کار می کند، به مقدار زیادی روغن نیاز دارد. که باعث افزایش طول عمر قطعات گیربکس و جلوگیری از سایش زودرس دنده ها می شود. نیاز به کار مداوم و طولانی مدت و تغییر گشتاور انتخاب خوبی محسوب می شود: طرح آویز یا موازی وزن کمتر و فضای کمتری دارد. این نسخه نصب را ساده می کند و این کاهنده را می توان در 8 پیکربندی مختلف بر روی ماشین های صنعتی نصب کرد. این گیربکس صدا و لرزش کمی تولید می کند و توانایی تحمل فشارهای بسیار بالا را دارد. گیربکس های معلق یا موازی در صنایع نظامی، فولاد، نفت، گاز و پتروشیمی، کاشی و خاک رس، آب و فاضلاب و سایر مواردی که نیاز به گشتاور بالا و عملکرد کلی دارند، مانند انتقال نیروی محرکه و پیشرانه بدون گیربکس اصلی. . ارتعاش به طور گسترده ای استفاده می شود، به ویژه در بسیاری از جرثقیل های سقفی و سایر ماشین های صنعتی.


[ بازدید : 216 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
ساخت وبلاگ تالار ثبت نام لاتاری روینا خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید نایلون حبابدار انجام پروژه متلب نمایندگی بوش کرج خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]