طرز تهیه فرنی با نکات مهم برای نشاسته و طعم خوب
کاشا یکی از دسرهای خوشمزه و معروف ایرانی است. طرز تهیه برنج نشاسته ای به قدری آسان است که می توانید این خوراکی لذیذ را در صبحانه خود بگنجانید. در این مطلب طرز پخت برنج را به دو روش مختلف خواهید دید.
فرنی یک دسر سبک و خوشمزه است که می توانید آن را گرم یا سرد سرو کنید. می توانید جو دوسر را درست مانند شیر بادام به دلیل ارزش غذایی آن به رژیم غذایی کودک خود اضافه کنید. در ادامه طرز تهیه فرنی با نشاسته را در اختیار شما قرار می دهیم.
هنگام پخت فرنی می توانید از آرد برنج و نشاسته استفاده کنید، پخت فرنی از آرد برنج شبیه پختن شیر برنج است، در پخت فرنی فقط به جای برنج از آرد برنج استفاده می شود. در این مقاله آشپزی از مجله «آرگو» طرز تهیه فرنی با نشاسته را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.
دستور قلع با ستاره
طرز تهیه فرنی با نشاسته
در این مطلب خانم های ایرانی عزیز دو نوع آرد را به آرد خود اضافه می کنم. این دستور یک دسر عالی برای هر سفره جشن یا افطاری خواهد بود.
طرز تهیه فرنی با نشاسته
به 2 نفر نیاز دارد
نشاسته: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 2 لیوان
شکر: 2 قاشق چایخوری
گلاب: در حد نیاز
طرز تهیه فرنی آسان است
برای پخت گل محمدی ابتدا به هر لیوان شیر در ظرف مناسب 1 قاشق غذاخوری نشاسته اضافه کنید سپس به مخلوط شیر و نشاسته شکر اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید سپس ظرف را روی شعله گاز قرار دهید و محتویات گل محمدی را هم بزنید.
طرز تهیه فرنی نشاسته ای با دو دستور پخت فرنی خوشمزه
سپس فرنی را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
نکاتی برای درست کردن خمیر خوب
برای تهیه فرنی با نشاسته باید نشاسته را به خوبی در شیر سرد آب کنید سپس مخلوط شیر و نشاسته را روی شعله قرار دهید.
هنگام پخت فرنی، مخلوط نشاسته و شیر را باید مدام در گاز هم بزنید تا گلوله نشوند.
اگر می خواهید فرنی شما خوش طعم و خوش طعم باشد، بهتر است کمی کره و خامه به مواد گوشت خوک اضافه کنید.
فرنی را روی شعله ملایم قرار دهید تا غرق نشود.
فرنی تهیه شده با نشاسته در بهشت به برف نیز معروف است.
طرز تهیه فرنی در خانه
طرز تهیه فرنی کپک زده با نشاسته
بهتر است آرد را به صورت قالبی برای مهمانی ها و مجالس آماده کنید. در این قسمت نحوه پخت قالب با نشاسته را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه پوره سیب زمینی
جزء
تج: 2.5 فنجان
شکر: 6 قاشق غذاخوری
گلاب: 3 قاشق غذاخوری
هل رنده شده: 1/4 قاشق
دارچین: برای تزئین آرد لازم است
دستور العمل برای فرنی قالب با نشاسته
ابتدا نشاسته را در 1/2 فنجان شیر سرد در ظرف مناسبی حل کنید.
سپس دو پیمانه شیر را در قابلمه متوسطی بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا به دمای جوش برسد سپس شکر را در آرد خوب حل کنید و آرد و شکر را به شیر در حال جوش اضافه کنید.
و دوباره هم بزنید تا مخلوط فرنی آماده شود بعد از آماده شدن دانه های فرنی هل را به مواد اضافه کنید و فرنی را 5 دقیقه دیگر هم بزنید.
بعد از اینکه مایه به غلظت مناسب رسید، گلاب را به مایه اضافه کنید و مایه را هم بزنید تا خوب با گلاب مخلوط شود، سپس شعله گاز را خاموش کنید و پس از خنک شدن مایه، می توانید آن را قالب بزنید. می توانید از هر نوع قالبی که دوست دارید استفاده کنید.
نکاتی برای تهیه فرنی کپک زده
می توانید برای تهیه بقیه از قالب سیلیکونی استفاده کنید
هرگز قلع موز را روغن نزنید زیرا روغن زدن به منافذ پوست آسیب می رساند
وقتی دال غلیظ شد از قالب خارج کنید.
برای درآوردن فرنی از قالب ابتدا اطراف فرنی را با چاقو جدا کرده سپس فرنی را در ظرف مناسبی برگردانید.
فرنی خوشمزه
آموزش درست کردن فرنی زعفران با نشاسته ذرت
همانطور که می دانید انواع فرنی از جمله دسرهای خوشمزه و پرطرفداری است که خیلی سریع و راحت در منزل تهیه می شود و می توانید در کنار خانواده از خوردن فرنی با طعم های مختلف لذت ببرید. پختن فرنی و سرو گرم آن در روزهای سرد سال بیش از هر زمان دیگری می چسبد.
عناصر:
آرد میل: 4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 2 قاشق
پودر آهو: 1 قاشق
شیر: 3 لیوان
زنده: 1 داده شده است
خامه صبحانه: 200 گرم
گلاب: 1/2 پیمانه
زعفران آب پز غلیظ: 1 قاشق غذاخوری
دستور آشپزی:
نشاسته ذرت و آرد را با هم مخلوط کنید و الک کنید سپس مخلوط به دست آمده را در قابلمه مناسبی بریزید و شیر را کم کم اضافه کنید و مخلوط آرد و نشاسته را با شیر با همزن دستی مخلوط کنید تا گلوله های آرد از بین بروند.
تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با کفگیر هم بزنید تا تخممرغها پفی و بدون گلوله شوند. سپس آن را به مواد دیگر اضافه کنید.
در مرحله بعد طرز تهیه فرنی با نشاسته گندم باید پودر هل و شکر و مخلوط گلاب و زعفران را اضافه کنید و مواد را با همزن مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود و بپزد. وقتی به غلظت ماست رسید، آن را از روی حرارت بردارید و دوباره هم بزنید تا حرارتش از بین برود یا از روی حرارت بیفتد.
در انتها خامه را به مواد اضافه کنید و سریع هم بزنید تا فرنی یکدست شود سپس می توانید آن را در ظرف مخصوص فرنی بریزید و روی آن را با کمی پودر پسته و مغزها و ... خوب تزئین کنید. بعد از اینکه به دمای محیط رسید می توانید آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
رجوع به مقاله: https://bepazeem.com/recipes/طرز-تهیه-فرنی-با-نشاسته/
[ بازدید : 138 ] [ امتیاز : 1 ] [ نظر شما : ]